Novice in dogodki

AVTOR

SSGT

Deli novico

Šum gozda na našem krožniku

Na tej povezavi si lahko ogledati obsežen porispevek, ki so ga v sodelovanju z našo šolo pripravili na Siol.net. V njem odgovarjamo na številna vprašanja: Kako pravilno pripraviti divjačinsko meso, da se bo izrazil bogat okus te specialitete, ki je značilna za dežele, bogate z gozdom? Kako se kar doma lotiti priprave slastnih štrukljev, ki sodijo med tradicionalne slovenske jedi?

Ostale vsebine

Sodobnost, kvaliteta, znanje

Srednja šola za gostinstvo in turizem Celje je ena najmodernejših šol v Sloveniji. Praktični pouk poteka v učilnicah s profesionalno opremo, tako da dijaki že v času pouka spoznajo aparate in postopke, ki jih bodo uporabljali v svojem poklicu. V okviru programa Erasmus+ dijaki pridobivajo izkušnje tudi v tujini.  

Iščite po spletišču

SSGT

Kosovelova ulica 2
3000 Celje, Slovenija

Kontakt

Skip to content