DomovIzobraževanje

Izobraževanje

Podstrani

Tečaji

Vabimo vas na tečaje kuharske ustvarjalnosti. Namenjeni so vsem, ki bi želeli v kratkem času izpopolniti svojo kuharsko spretnost ali razveseliti svoje goste s fantazijskimi pijačami. Za udeležbo ne potrebujete predznanja, le dobro voljo in željo po kuhanju in ustvarjanju. Pripravili smo številne kratke tečaje, kjer lahko v enem samem popoldnevu oplemenitite svoje znanje in tako presenetite svoje goste.

 

Srečanja bomo organizirali v skupinah od 10 do 16 udeležencev. Potekala bodo v profesionalno opremljenih kuhinjah šole pod strokovnim vodstvom naših mojstrov.

 

Tečaj lahko izberete tudi kot darilo in ga nekomu poklonite.

Prijava

Prosimo, da se prijavite najpozneje 10 dni pred pričetkom tečaja s spletnim obrazcem, po e-pošti, telefonu, oz. pošljete prijavnico. Po prijavi vam bomo poslali račun.

Vljudno vabljeni.

 

Trenutno ni razpisanih tečajev.

 

Dodatne informacije in prijave na tel. 03/42 55 482

DELI NA:

Z nami v svet 

Dijaki, učitelji in partnerji naše šole že več kot dvajset let pridobivajo delovne izkušnje v tujini. V okviru različnih evropskih projektov je na mobilnost odšlo že več kot 265 dijakov, 110 zaposlenih in 70 partnerjev iz podjetij. Za svoje delo smo prejeli listino kakovosti, akreditacijo Erasmus+ ter znak odličnosti.  

Iščite po spletišču

SSGT

Kosovelova ulica 2
3000 Celje, Slovenija

Kontakt

Skip to content