DomovIzobraževanje

Izobraževanje

Podstrani

Tečaji

Vabimo vas na tečaje kuharske ustvarjalnosti. Namenjeni so vsem, ki bi želeli v kratkem času izpopolniti svojo kuharsko spretnost ali razveseliti svoje goste s fantazijskimi pijačami. Za udeležbo ne potrebujete predznanja, le dobro voljo in željo po kuhanju in ustvarjanju. Pripravili smo številne kratke tečaje, kjer lahko v enem samem popoldnevu oplemenitite svoje znanje in tako presenetite svoje goste.

 

Srečanja bomo organizirali v skupinah od 10 do 16 udeležencev. Potekala bodo v profesionalno opremljenih kuhinjah šole pod strokovnim vodstvom naših mojstrov.

 

Tečaj lahko izberete tudi kot darilo in ga nekomu poklonite.

Prijava

Prosimo, da se prijavite najpozneje 10 dni pred pričetkom tečaja s spletnim obrazcem, po e-pošti, telefonu, oz. pošljete prijavnico. Po prijavi vam bomo poslali račun.

Vljudno vabljeni.

 

Trenutno ni razpisanih tečajev.

 

Dodatne informacije in prijave na tel. 03/42 55 482

DELI NA:

Raznovrstno znanje,
neskončne možnosti

Naša šola je prava odločitev za vse, ki vas zanimajo tuji jeziki, saj so v rednem programu do trije (angleščina, nemščina in italijanščina), poleg njih pa lahko dijaki oddelkov z evropsko in globalno dimenzijo izberejo še španščino ali ruščino. Poleg tega se lahko naši dijaki vključijo tudi v program Erasmus+, v katerem lahko izkušnje pridobivajo tudi v tujini.  

Iščite po spletišču

SSGT

Kosovelova ulica 2
3000 Celje, Slovenija

Kontakt

Skip to content