Kandidati v programu SPI Gastonomske in hotelske storitve opravljajo zaključni izpit iz dveh izpitnih enot. Prva izpitna enota je slovenščina, sestavljena je iz pisnega in ustnega dela, druga izpitna enota pa je izdelek oziroma storitve in zagovor. Druga izpitna enota je sestavljena iz izdelka oziroma storitve ter zagovora le-tega. V zagovor izdelka oz. storitve je vključen tudi strokovno teoretični predmet.
Po uspešno opravljenem zaključnem izpitu, lahko dijak nadaljuje izobraževanje v programu poklicno-tehniškega izobraževanja PTI Gastronomija (po modelu 3 + 2).
Zimski rok
Spomladanski rok
Jesenski rok
I. TEMA
Ob srečanju ravnateljev srednjih šol
II. TEMA
Poletni menu
III. TEMA
Pomladni menu
IV. TEMA
Vegetarijanski menu
V. TEMA
Nedeljsko kosilo ob otvoritvi domače obrti
VI. TEMA
Mednarodni menu
VII. TEMA
Mediteranski menu
VIII. TEMA
Poslovni menu ob srečanju bankirjev Slovenije
IX. TEMA
Ob srečanju maturantov
X. TEMA
Ob srečanju književnikov
XI. TEMA
Izvedba hladno-toplega bifeja
Predsednik ŠK za ZI
Iztok Leskovar
Tajnica ŠK za ZI
Sabina Snedic
DELI NA:
Srednja šola
za gostinstvo
in turizem Celje
Naslov
Kosovelova ulica 2,
3000 Celje, Slovenija
Telefonska številka
T: 03 / 42 55 450
T: 041 348 913
E – pošta
E: info@ssgt.si
Uradne ure
9.00-11.00
13.00-14.00
Vodstvo šole
Iztok Leskovar
Tatjana Goršek
Matična št. in bančni račun
5085900000
SI56 0110 0603 0696 934
SSGT
Kosovelova ulica 2
3000 Celje, Slovenija
Kontakt
T: 041 348 913
E: info@ssgt.si