Novice in dogodki

AVTOR

SSGT

Deli novico

22.3.2023

JABOLČNI SVET DOBROT Srednje šole za gostinstvo in turizem Celje na sejmu Altermed & GreenVita

Sejem za zdrav način življenja in samooskrbo je obogatila med ostalimi ekošolami tudi naša stojnica »JABOLČNI SVET DOBROT«. Vodja projekta gospa Nataša Kamerički s sodelavkama gospo mag. Ingrid Slapnik in gospo Cecilijo Božnik ter dijakinje Melita Ejup, Vesna Keblič in Eva Pirh so ponudile tudi letošnjim obiskovalcem sejma atraktivno stojnico z odličnim izborom zdravih prigrizkov:

  • Ajdovo kašo z grškim jogurtom in karameliziranimi jabolki,
  • Raztreseno jabolčno pito v kozarcu z vanilijevo kremo,
  • Pečene zajčke iz polnozrnate moke in polnozrnate piškote z jabolčno marmelado,
  • Čokoladne razpokančke z jabolčnim čipsom.

Velika zahvala je namenjena podjetjema Mirosan in Mirovita, ki so z darovanimi svežimi in suhimi jabolkami omogočili pripraviti željene prigrizke.

Pripravo stojnice in zaključek projekta so s svojo pomočjo prizanesli še dijaki: Živa Sorec, Nick Brunšek, Metod Pusovnik, Klara Hriberšek in Tilen Zupanc.

Ostale vsebine

Raznovrstno znanje,
neskončne možnosti

Naša šola je prava odločitev za vse, ki vas zanimajo tuji jeziki, saj so v rednem programu do trije (angleščina, nemščina in italijanščina), poleg njih pa lahko dijaki oddelkov z evropsko in globalno dimenzijo izberejo še španščino ali ruščino. Poleg tega se lahko naši dijaki vključijo tudi v program Erasmus+, v katerem lahko izkušnje pridobivajo tudi v tujini.  

Iščite po spletišču

SSGT

Kosovelova ulica 2
3000 Celje, Slovenija

Kontakt

Skip to content