POUK V TEDNU OD 9.11. DO 13.11.

Objavljeno 06.11.2020 ob 15:34 v naslednjih kategorijah: Obvestila, Prva stran

Po sklepu Vlade RS bo pouk v naslednjem tednu še vedno potekal na daljavo. Po poročanju učiteljev se dijaki zelo dobro odzivajo in sodelujejo pri pouku. Seveda je še vedno nekaj težav s dostopom do interneta, a tudi ta del rešujemo individualno od primera do primera. Vlada RS bo o izvedbi načina izobraževanja ponovno odločala predvidoma naslednji teden v četrtek. Takrat bodo znane morebitne spremembe. Vsi upamo, da bomo lahko iz Modela D prešli nazaj na Model B ali vsaj Model C (izmenjava dijakov v šoli na 14 dni).

V imenu vseh učiteljev in ostalih sodelavcev SŠGT Celje, pa tudi vaših otrok, se vam iskreno zahvaljujem za vso pomoč in podporo.

BREZPLAČNI TOPLI OBROK

Dijakom iz socialno ogroženih družin bomo poskušali v naslednjem tednu zagotoviti brezplačen topli obrok. Na MIZŠ ta trenutek medresorsko usklajujejo način za evidentiranje upravičencev. V naslednjim tednu bo znan seznam upravičencev, saj šole nimamo dostopa do tega podatka. O načinu prevzema boste obveščeni naslednji teden na naši spletni strani ali po elektronski pošti.

Ta veseli dan kulture

Danes je 220. obletnica Prešernovega rojstva. Na njegov rojstni dan že od leta 2000 vsako leto praznujemo ta veseli dan kulture. Na ta dan kulturne ustanove obiskovalcem na široko odprejo vrata z brezplačno ponudbo kulturnih prireditev in dogodkov. Letošnje praznovanje se je preselilo na splet, televizijo in radio.

Ste vedeli, da ne obstaja niti ...