POUK V TEDNU OD 9.11. DO 13.11.

Objavljeno 06.11.2020 ob 15:34 v naslednjih kategorijah: Obvestila, Prva stran

Po sklepu Vlade RS bo pouk v naslednjem tednu še vedno potekal na daljavo. Po poročanju učiteljev se dijaki zelo dobro odzivajo in sodelujejo pri pouku. Seveda je še vedno nekaj težav s dostopom do interneta, a tudi ta del rešujemo individualno od primera do primera. Vlada RS bo o izvedbi načina izobraževanja ponovno odločala predvidoma naslednji teden v četrtek. Takrat bodo znane morebitne spremembe. Vsi upamo, da bomo lahko iz Modela D prešli nazaj na Model B ali vsaj Model C (izmenjava dijakov v šoli na 14 dni).

V imenu vseh učiteljev in ostalih sodelavcev SŠGT Celje, pa tudi vaših otrok, se vam iskreno zahvaljujem za vso pomoč in podporo.

BREZPLAČNI TOPLI OBROK

Dijakom iz socialno ogroženih družin bomo poskušali v naslednjem tednu zagotoviti brezplačen topli obrok. Na MIZŠ ta trenutek medresorsko usklajujejo način za evidentiranje upravičencev. V naslednjim tednu bo znan seznam upravičencev, saj šole nimamo dostopa do tega podatka. O načinu prevzema boste obveščeni naslednji teden na naši spletni strani ali po elektronski pošti.

Predstavitve pri praktičnem pouku ...

Dijaki 3. b in 3. c so pri praktičnem pouku turizma predstavljali izbrano šego ali običaj. Zvedeli smo veliko zanimivega o martinovanju, običajih v adventnem času, praznovanju božiča v anglo saksonskih deželah, kako praznujejo novo leto po sveto, kako se v različnih državah zabavajo v času pusta in o običajih, ki so povezani z verskimi prazniki, ...

Zadnje objave na spletni strani