#ostanidoma tudi med počitnicami velja!

Objavljeno 23.04.2020 ob 10:04 v naslednjih kategorijah: Dijaški dom

Dragi dijaki, pred nami so zadnje počitnice pred zaključkom pouka. Če ste sproti opravljali šolske obveznosti, boste naslednji teden lahko izkoristili za marsikatero dejavnost, za katero v času pouka na domu ni bilo časa.

Naša predloga, kako v počitniški urnik vključiti dijaški dom, sta tale:

1. Vabimo vas, da prelistate prvo številko Dijakovega življenja, ki smo jo izdali decembra, in obudite spomine na naše dejavnosti (ob tem vam z veseljem sporočamo, da je – kljub temu da naš dijak sameva – v pripravi druga številka glasila).

2. Vzemite si tudi čas za obisk naše FB-strani. Pripravljamo prispevke o koristnih in zdravih spomladanskih rastlinah, obeležili bomo oba državna praznika, sline se nam bodo pa cedile ob finih koronamojstrovinah (mogoče vam bo kateri od receptov všeč in ga boste preizkusili).

V naslednjem tednu se sprostite ter si naberite moči za finiš tega šolskega leta (ki je malce posebno).

Želimo vam nepozabne in izjemne prvomajske (korona)počitnice! Pazite nase in ne pozabite: #ostanidoma tudi med počitnicami velja! ;)

Uživajte!

Prijavni roki so podaljšani

V skladu z Zakonom o začasnih ukrepih v zvezi s sodnimi, upravnimi in drugimi javnopravnimi zadevami za obvladovanje širjenja nalezljive bolezni SARS-COV-2 (COVID-19) (ZZUSUDJZ) (Uradni list RS, št 36/2020) se podaljšajo vsi odprti prijavni roki do prenehanja razlogov za začasne ukrepe, kar ugotovi Vlada RS s sklepom, ki ga objavi v Uradnem listu ...