Kako najti motivacijo za učenje

Objavljeno 23.04.2020 ob 10:07 v naslednjih kategorijah: Obvestila, Svetovalna služba, Prva stran

Za nami so prvi tedni drugačnega načina poučevanja in učenja. Kako se v teh drugačnih okoliščinah učiti? Kako se lotiti gradiva? Kako se sploh pripraviti do učenja, ko se nam ne da? Kako se organizirati?

 

Karierni centri Univerze v Ljubljani vabimo dijake na brezplačni webinar: »Kako najti motivacijo za učenje, ki bo potekal preko spleta v sredo, 29. 4. 2020, od 15.00 do 16.30.

 

Vsebina:

  • postavljanje ciljev in pomen načrtovanja pri učenju na daljavo,
  • kako se organizirati (6 nasvetov za učenje doma),
  • kako se samomotivirati za samostojno delo, se pripraviti do učenja, ko se ti res ne da,
  • strategije oz. tehnike učinkovitega samostojnega učenja
  • kako se lotiti študija iz učbenika, kako predelati večje količine gradiva in kako lažje čez gradivo.

 

Udeležba na dogodku je brezplačna, vendar je obvezna predhodna prijava, saj je število mest omejeno. Prijave sprejemamo do zapolnitve mest oziroma najkasneje do 27. 4. 2020 na povezavi bit.ly/webinar-za-dijake.

 

Več informacij o dogodku najdete na spletni strani in na Facebook strani Kariernih centrov Univerze v Ljubljani. Za dodatne informacije lahko pišete na sabina.zalaznik(pri)uni-lj.si.

 

Vabljeni!

 

Veselimo se srečanja z vami, ekipa Kariernih centrov UL

Prijavni roki so podaljšani

V skladu z Zakonom o začasnih ukrepih v zvezi s sodnimi, upravnimi in drugimi javnopravnimi zadevami za obvladovanje širjenja nalezljive bolezni SARS-COV-2 (COVID-19) (ZZUSUDJZ) (Uradni list RS, št 36/2020) se podaljšajo vsi odprti prijavni roki do prenehanja razlogov za začasne ukrepe, kar ugotovi Vlada RS s sklepom, ki ga objavi v Uradnem listu ...