Pogovarjanje

Objavljeno 09.03.2020 ob 22:14 v naslednjih kategorijah: Dijaški dom

Pogovor, izmenjava informacij in osnovna oblika sporazumevanja, je sestavljen iz govorjenja in poslušanja. Odkritosrčen pogovor ima mnogo pozitivnih učinkov. Med udeleženci vzpostavlja zaupanje in krepi njihov odnos. Prijetno je z drugimi deliti svoje uspehe, srečo in veselje. Težje pa z drugimi govorimo o svojih bolečinah in bremenih. Pomembno je, da znamo z drugimi deliti tudi svoje stiske. Pogovor z nekom, ki mu zaupamo, nam lahko pomaga najti pot iz težav. Mostove, ki se med nami zgradijo med iskrenim pogovarjanjem, je težko porušiti.

To šolsko leto praznujemo 40-letnico delovanja dijaškega doma na Ljubljanski cesti 21. Obeležili jo bomo z različnimi prireditvami in projekti, med drugim tudi s 40 mislimi za 40 let. Tedensko bomo objavili misel, ki nas bo nagovorila oz. se nam bo zdela najbolj primerna.

Vpis v 1. letnik

 

Vsem kandidatom, ki bodo na našo šolo sprejeti po 2. krogu, sporočamo, da bo vpis na naši šoli v torek, 14. 7. med 9. in 12. uro.

V kolikor se ga v tem času ne morete udeležiti, lahko pridete v sredo, 15. 7. med 9. in 11. uro ali me pokličete na 03-42-55-484 v svetovalno službo SŠGT Celje.

mag. Vida Lončarič, prof.

 

Zadnje objave na spletni strani