Več znanja za več turizma

Objavljeno 30.01.2020 ob 23:17 v naslednjih kategorijah: Prva stran, Turizem

 

V sredo, 29. januarja, je v okviru največje sejemske prireditve s področja turizma pri nas Alpe Adria, na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani, potekal tudi festival Več znanja za več turizma. Turistična zveza Slovenije na ta način omogoča mladim, da doživijo izkušnjo s celodnevno predstavitvijo na sejmu. Letos je bila tema dogodka Festival naj bo. Dijaki in študenti višjih strokovnih šol so pokazali veliko domišljije in kreativnosti. Našo šolo sta zastopali dve dve ekipi in sicer Maša Čanč, Eva Hohnec, Julija Stolec in Marko Stoklas iz 4. b, mentorica je bila mag. Polona Frajzman. Ekipo 4. c pa so sestavljali Jan Šuberger, Nadja Voglar in Lucija Zamernik - mentor je bil Janez Turnšek. Za dodatno popestritev dogajanja na stojnici pa je poskrbel kitarist Marcel Ugovšek iz 3. c.  Obema ekipama je ocenjevalna komisija podelila srebrno priznanje.

 

 

Vpis v 1. letnik

 

Vsem kandidatom, ki bodo na našo šolo sprejeti po 2. krogu, sporočamo, da bo vpis na naši šoli v torek, 14. 7. med 9. in 12. uro.

V kolikor se ga v tem času ne morete udeležiti, lahko pridete v sredo, 15. 7. med 9. in 11. uro ali me pokličete na 03-42-55-484 v svetovalno službo SŠGT Celje.

mag. Vida Lončarič, prof.