Praktični pouk s strokovnjaki iz hotela Radisson Blu

Objavljeno 16.01.2020 ob 08:40 v naslednjih kategorijah: Kuharstvo, Strežba, Prva stran

V ponedeljek, 13. 1. 2020, je praktični pouk kuharstva in strežbe v 3. d in e potekal pod budnim očesom strokovnjakov iz hotela Radisson Blu iz Ljubljane. Njihov executive chef Jernej Sedušak s svojo asistentko in eden izmed natakarjev so svoje izkušnje delili z našimi dijaki.

Vabimo vas k ogledu forografij na naši FB strani.

Kava in Latte Art

Danes se je pri nas mudila naša nekdanja dijakinja Eva Bogdan, ki sedaj svoje bogato znanje prenaša na študente BIC Ljubljana. Dijakom je predavala o kavi, nato pa še demonstrirala, kako se ustrezno pripravi. Dijaki 3. a so lahko spoznali tudi Latte Art, umetnost ustvarjanja podob z mlečno kremo. Tako smo izpeljali še eno medpredmetno sodelovanje, ...