Praktični pouk s strokovnjaki iz hotela Radisson Blu

Objavljeno 16.01.2020 ob 08:40 v naslednjih kategorijah: Kuharstvo, Strežba, Prva stran

V ponedeljek, 13. 1. 2020, je praktični pouk kuharstva in strežbe v 3. d in e potekal pod budnim očesom strokovnjakov iz hotela Radisson Blu iz Ljubljane. Njihov executive chef Jernej Sedušak s svojo asistentko in eden izmed natakarjev so svoje izkušnje delili z našimi dijaki.

Vabimo vas k ogledu forografij na naši FB strani.

Vpis v 1. letnik

 

Vsem kandidatom, ki bodo na našo šolo sprejeti po 2. krogu, sporočamo, da bo vpis na naši šoli v torek, 14. 7. med 9. in 12. uro.

V kolikor se ga v tem času ne morete udeležiti, lahko pridete v sredo, 15. 7. med 9. in 11. uro ali me pokličete na 03-42-55-484 v svetovalno službo SŠGT Celje.

mag. Vida Lončarič, prof.