Področno prvenstvo v odbojki za dijake

Objavljeno 14.11.2019 ob 09:48 v naslednjih kategorijah: Športna vzgoja, Prva stran

5. 11. in 13. 11. 2019 je v Celju potekalo področno prvenstvo v odbojki za dijake.

V predtekmovanju so dijaki naše šole premagali EŠ Celje in 1. Gimnazijo Celje ter se z zmagama uvrstili v finalno tekmovanje.

V finalu smo spremljali zanimive tekme, kjer je SŠGT Celje po podaljšani igri v odločilnem setu izgubila s ŠC Celje  SŠSMM in nato presenetila z dobro igro SŠKER Celje z zmago 2:1

Razlike v setih so odločale o zmagovalcu področnega prvenstva, kjer je naša šola na koncu osvojila  2. mesto in s tem tudi uvrstitev v četrtfinale državnega prvenstva.

Ekipo so sestavljali:  Jaka Udrih, Nik Matko, Žan Skočaj, Ian Vid Cvenk, Urban Gnidica, Filip P. Kolar, Renato Sisinger, Gregor Meklav , Benjamin Kopše ter trener ekipe Bojan Ovca, prof.

Čestitamo

40 let dijaškega doma na ...

Na današnji dan pred 40 leti so se prvi dijaki vselili v nov dijaški dom na Ljubljanski cesti 21 v Celju. Arhitekturno zasnovo za objekt, ki je bil zgrajen leta 1979, je zasnoval gradbeni tehnik Daniel Jagrič, sicer eden vplivnejših načrtovalcev modernističnega in postmodernističnega Celja, zgradili pa sta ga znani celjski gradbeni podjetji ...