Ekskurzija v Ljubljano

Objavljeno 17.10.2019 ob 09:37 v naslednjih kategorijah: Obvestila, Prva stran

V četrtek, 24. 10. 2019, bomo z dijaki 1. a, 1. b in 1. c odšli na strokovno ekskurzijo v Ljubljano. Obiskali bomo Mestni muzej Ljubljana, v manjših skupinah odkrivali mestno središče in si ogledali razstavo Ljubljana. Zgodovina. Mesto.

Oblecite in obujte se vremenu in aktivnosti primerno. S seboj prinesite pisala. Večji del obiska bomo hodili po Ljubljani. S seboj vzemite nekaj rezervnih oblačil, za hojo primerno obutev in dežnik, če bi nam morda vreme ne bilo naklonjeno. Po Ljubljani se bomo sprehodili tudi v primeru dežja.

Stroške za ekskurzijo boste poravnali s položnico.

Dijaki, ki v šoli prejemate malico, jo lahko dobite tudi ta dan. Če malice ta dan ne želite, jo morate sami odjaviti. Vsi, ki boste malico naročili, jo lahko prevzamete od 6.30 dalje v jedilnici šole.

Verjamem, da je opozorilo na primerno vedenje odveč in bomo ekskurzijo preživeli v sproščenem in veselem vzdušju. Vsakršno prinašanje, posredovanje ali uživanje alkohola in opojnih substanc je seveda prepovedano.

Ekskurzija bo ob vsakem vremenu. Predvidevam, da se bomo v Celje vrnili do 17.00.

Odhod avtobusov bo s parkirišča za hotelom Celeia ob 7.10.

Organizator ekskurzije:

Vid Burnik, prof.

Področno prvenstvo v odbojki za ...

5. 11. in 13. 11. 2019 je v Celju potekalo področno prvenstvo v odbojki za dijake.

V predtekmovanju so dijaki naše šole premagali EŠ Celje in 1. Gimnazijo Celje ter se z zmagama uvrstili v finalno tekmovanje.

V finalu smo spremljali zanimive tekme, kjer je SŠGT Celje po podaljšani igri v odločilnem setu izgubila s ŠC Celje  SŠSMM in nato ...