Strokovna ekskurzija v Pulj

Objavljeno 07.05.2019 ob 09:58 v naslednjih kategorijah: Obvestila, Prva stran, EGD

V petek, 17. 5. 2019, bomo z dijaki 3. a, b in c EGD odšli na strokovno ekskurzijo v Pulj. Obiskali bomo Srednjo šolo za gostinstvo in turizem Pulj (Srednja škola za ugostiteljstvo i turizam Pula).

Odhod avtobusa s parkirišča za hotelom Celeia bo ob 7.00. Predvidevamo, da se bomo vrnili med 21.00 in 22.00.

Oblecite in obujte se vremenu in aktivnosti primerno. S seboj vzemite nekaj rezervnih oblačil, za hojo primerno obutev in dežnik, če bi nam morda vreme ne bilo naklonjeno.

Dijaki, ki v šoli prejemate malico, jo lahko dobite tudi ta dan, če pa je ne želite, jo morate sami odjaviti. Vsi, ki boste malico naročili, jo lahko prevzamete od 6.30 dalje v jedilnici šole.

Verjamem, da je opozorilo na primerno vedenje odveč in bomo ekskurzijo preživeli v sproščenem in veselem vzdušju. Vsakršno prinašanje, posredovanje ali uživanje alkohola in opojnih substanc je seveda prepovedano.

Želim vam veliko zabave in zanimivih informacij.

Vid Burnik, prof.

Mladinsko raziskovalno delo

Mestna občina Celje je objavila razpis za 42. srečanje mladih raziskovalcev in njihovih mentorjev »Mladi za Celje«. Rok za oddajo prijav je 11. 11. 2019.

Vse dijake, ki želite nadgraditi in dopolniti v šoli pridobljeno znanje, mu dodati praktično vrednost ter se usmeriti v eno od področij znanosti, vabimo, da se vključite v raziskovalno ...

Zadnje objave na spletni strani