Finale DP v odbojki za dijake srednjih šol RS

Objavljeno 11.04.2019 ob 10:18 v naslednjih kategorijah: Športna vzgoja, Prva stran

Uspešno se je končalo celoletno tekmovanje naših dijakov v odbojki za srednje šole. V finalu državnega prvenstva, ki je bilo v Ljubljani 9. 4. 2019, je ekipa SŠGT Celje z enim porazom proti kasnejšim državnim prvakom za šolsko leto 2018/19 Gimnazijo Šiška Ljubljana in z zmago proti prvouvrščeni ekipi iz polfinala vzhodnega dela Gimnaziji Bežigrad Ljubljana osvojila končno 3. mesto.

Naj poudarim, da je ekipa skozi šolsko leto sodelovala na petih tekmovanjih, osvojila 9 zmag in en poraz, prikazala kvalitetno igro in v delo vložila veliko truda in tudi svojega prostega časa.

V finalu so ekipo sestavljali: Damjan Randl (cap), Jernej Štojs, Jaka Udrih, Vladimir Tcaciuc Turcu, Žan Skočaj , Nik Matko in Vid Ian Cvenk. Ob igrišču se je nervozno prestopal Bojan Ovca, prof. kot trener ekipe.

Področno prvenstvo v odbojki za ...

5. 11. in 13. 11. 2019 je v Celju potekalo področno prvenstvo v odbojki za dijake.

V predtekmovanju so dijaki naše šole premagali EŠ Celje in 1. Gimnazijo Celje ter se z zmagama uvrstili v finalno tekmovanje.

V finalu smo spremljali zanimive tekme, kjer je SŠGT Celje po podaljšani igri v odločilnem setu izgubila s ŠC Celje  SŠSMM in nato ...