Obisk delegacije profesorjev iz Splita

Objavljeno 05.04.2019 ob 12:04 v naslednjih kategorijah: Dogodki, Prva stran

2. 4. 2019 smo na naši šoli gostili profesorje Turistično ugostiteljske škole iz Splita. Sprejeli smo jih z glasbeno točko (dijakinji Katja in Ajda pod mentorstvom mag. I. Slapnik) in jih pogostili s kavo in rogljički. Nato smo jim predstavili našo šolo (mag. V. Lončarič, J. Turnšek in moja malenkost). Potekalo je tudi senčenje pouka (job shadowing) pri kuharstvu (učitelji  S. Lešek, N. Kamerički in C. Božnik), pri strežbi (učiteljica J .Križnik), praktični pouk turizma (mag. P. Frajzman), slovenščine (učitelj V. Burnik), matematike (učiteljica M. Kotnik), angleščine (učiteljica I. Senica Rudnik) in nemščine (učiteljica R. Padovnik Rajšter). Sledil je ogled naše šole. Aktiv učiteljev kuharstva je za naše goste pripravil kosilo. Ob kavi smo se družili pod našo brajdo in skupaj zapeli dve dalmatinski pesmi. Na koncu je sledil ogled Celja z dijakom Diminitrjem Pešićem iz 3. b.

 

Zapisala: Katarina Maček Tončić

Mladinsko raziskovalno delo

Mestna občina Celje je objavila razpis za 42. srečanje mladih raziskovalcev in njihovih mentorjev »Mladi za Celje«. Rok za oddajo prijav je 11. 11. 2019.

Vse dijake, ki želite nadgraditi in dopolniti v šoli pridobljeno znanje, mu dodati praktično vrednost ter se usmeriti v eno od področij znanosti, vabimo, da se vključite v raziskovalno ...

Zadnje objave na spletni strani