Usposabljanje za pomočnika kuharja v MIC

Objavljeno 28.03.2019 ob 12:32 v naslednjih kategorijah: Dogodki, Prva stran

Namen praktičnih programov za spodbujanje zaposlovanja (v MIC) je povečanje zaposljivosti in izboljšanje pogojev vstopa na trg dela brezposelnim osebam, s pridobitvijo novih znanj, veščin in spretnosti ter boljšo usposobljenostjo za opravljanje konkretnih del in nalog na določenem delovnem mestu. Izvajamo ga v sodelovanju z OS Celje Zavoda RS za zaposlovanje.

Trenutno izvajamo izobraževanje 3. skupine. 11 kandidatov bo ta teden zaključilo teoretično in praktično izobraževanje v šoli, prihodnji teden pa bodo začeli 3-mesečno usposabljanje pri delodajalcih. V 1. in 2. skupini je bilo skupaj vključenih 24 oseb, od tega jih je usposabljanje uspešno zaključilo 19. Veseli nas, da je skoraj polovica kandidatov po usposabljanju našla zaposlitev.

27. 3. 2019 smo na svečani prireditvi kandidatom, ki so uspešno zaključili usposabljanje podelili potrdila o udeležbi na usposabljanju. Dijaki naše šole so pripravili kulturni program in pogostitev. Na svečanosti sta kandidate pozdravili tudi pomočnica ravnatelja gospa Tatjana Goršek ter direktorica OS ZRSZZ Celje mag. Alenka Rumbak.

Mladinsko raziskovalno delo

Mestna občina Celje je objavila razpis za 42. srečanje mladih raziskovalcev in njihovih mentorjev »Mladi za Celje«. Rok za oddajo prijav je 11. 11. 2019.

Vse dijake, ki želite nadgraditi in dopolniti v šoli pridobljeno znanje, mu dodati praktično vrednost ter se usmeriti v eno od področij znanosti, vabimo, da se vključite v raziskovalno ...

Zadnje objave na spletni strani