Informativni dan 2019

Objavljeno 06.02.2019 ob 08:46 v naslednjih kategorijah: Obvestila, Prva stran, Svetovalna služba

Vse, ki vas zanima pogročje gostinstva in turizma, vabimo na informativni dan, ki bo v petek, 15. in soboto, 16. 2. 2019. Potekal bo v naslednjih terminih:

Petek, 15. 2. 2019

  • ob 9.00 za vse kandidate
  • ob 11.00 dodatna predstavitev štiriletnega programa z evropsko in globalno dimenzijo (EGD)
  • ob 15.00 za vse kandidate

 

Sobota, 16. 2. 2019

  • ob 9.00 za vse kandidate

 

Razpisujemo tri programe.

Srednje poklicno izobraževanje: Gastronom hotelir

Program traja tri leta in se zaključi z zaključnim izpitom. V njem se izobražujejo bodoči kuharji in natakarji. Po uspešnem zaključku lahko dijaki nadaljujejo v programu 3 + 2 (glej spodaj).

Srednje strokovno izobraževanje: Gastronomija in turizem

Program traja štiri leta in se zaključi s poklicno maturo, ki omogoča nadaljevanje izobraževanja. V četrtem letniku lahko dijaki izberejo tudi dodaten predmet splošne mature in si tako odprejo vrata na številne univerzitetne študije. V tem programu vpisujemo tudi oddelke z evropsko in globalno dimenzijo, ki ponujajo dodatne vsebine, kot so dodaten tečaj tujega jezika, učenje tujega jezika z naravnim govorcem, ekskurzije, projektno delo ... (dodatna predstavitev programa v petek, 15. 2. 2019 ob 11.00). Dijaki se ponavadi usmerijo v turizem ali gostinstvo.

Poklicno-tehniško izobraževanje: Gastronomija (3 + 2)

Program je namenjen dijakom, ki so že končali triletni program. Zaključi se s poklicno maturo.

Mladinsko raziskovalno delo

Mestna občina Celje je objavila razpis za 42. srečanje mladih raziskovalcev in njihovih mentorjev »Mladi za Celje«. Rok za oddajo prijav je 11. 11. 2019.

Vse dijake, ki želite nadgraditi in dopolniti v šoli pridobljeno znanje, mu dodati praktično vrednost ter se usmeriti v eno od področij znanosti, vabimo, da se vključite v raziskovalno ...

Zadnje objave na spletni strani