Inovativno sodelovanje izobraževanja z gospodarstvom

Objavljeno 03.04.2018 ob 17:15 v naslednjih kategorijah: Prva stran, Dogodki

Novi modul Koordinacija gastronomskih storitev delno izvajamo tako, da nam izbrani delodajalci predstavijo svoje delo in nas usposabljajo v avtentičnem okolju. Tako smo bili 26. 3. 2018 v Hiši kulinarike Jezeršek, kjer je izobraževanje izvajal g. Rok Jezeršek. Spoznali smo razkosavanje zorjene govedine ter pripravo posameznih kosov mesa. Tudi skrivnosti priprave pravega steaka nam je zaupal.  Ta izkušnja je bila za vse dijake veliko doživetje, zato upamo, da bomo tudi v prihodnje lahko še obogatili in popestrili tudi praktični pouk kuharstva.

Marko V., 4. a

Tekmovanje za Cankarjevo priznanje

Tekmovalke in tekmovalce obveščamo, da bo tekmovanje za Cankarjevo priznanje potekalo 11. 12. 2018 ob 13.30 v predavalnici 103.

Zadnje objave na spletni strani