Pozdrav pomladi

Objavljeno 26.03.2018 ob 14:46 v naslednjih kategorijah: Dijaški dom

V torek, 20. 3. 2018, smo dijaki Dijaškega in študenskega doma Celje za starše, povabljene goste in zaposlene pripravili prireditev, ki smo ji dali naslov Pozdrav pomladi.

Starši so imeli po vzgojnih skupinah najprej roditeljske sestanke. Ob 17. uri pa se je v domski jedilnici začela prireditev, na kateri smo se predstavili dijaki, ki živimo v dijaškem domu.

Pozdravil nas je tudi ravnatelj gospod Iztok Leskovar. V imenu vseh dijakov se je staršem zahvalil predsednik domske skupnosti Gašper Krek. Gospod Aleš Brod je pozdravil vse goste in pohvalil nastopajoče, tako tiste, ki se profesionalno ukvarjajo s glasbo in tudi tiste, ki se s glasbo ne ukvarjamo vsak dan, pa smo si upali stopiti na oder.

Posebno presenečenje večera je bil domski ansambel, ki je sodeloval v programu in nas zabaval še v večernem času. Po končani prireditvi smo se družili ob dobri hrani in veselih zvokih naših domskih muzikantov.

Dijakinja Žana Lukanc

Tekmovanje za Cankarjevo priznanje

Tekmovalke in tekmovalce obveščamo, da bo tekmovanje za Cankarjevo priznanje potekalo 11. 12. 2018 ob 13.30 v predavalnici 103.