Predavanje Jaz, blagovna znamka

Objavljeno 24.01.2018 ob 09:01 v naslednjih kategorijah: Ekonomski predmeti, Prva stran

Fakulteta za podjetništvo Gea College je v ponedeljek, 21. 1. 2018, na šoli izvedla predavanje za četrte letnike z naslovom Jaz blagovna znamka. Predavala nam je ga. Barbara Podlogar, direktorica prodaje na Gea Collegu.

Pogovarjali smo se o blagovnih znamkah, in sicer kako sploh priti do ideje, kako jo uveljaviti in kako nadaljevati. Pravijo, da smo vsi blagovna znamka.

Izpolnili smo učne liste, ki so nam prikazali videnje samega sebe in kako nas vidijo drugi. Zanimivo je, da sebe ne vidimo vedno tako, kot nas vidijo drugi, saj z dejanji marsikaj razkrijemo. Diskutirali smo o svojih ciljih in tudi o tem, kje se vidimo v naslednjih letih. Podjetnik mora biti  radoveden, optimističen, odprt, inovativen in kreativen. To so pomembne lastnosti, da lahko kar se da najbolje opravlja svoje delo. Na koncu smo izpolnili anketo, kjer smo spoznali, koliko podjetniških lastnosti se skriva v nas.

Lavra Terbovšek, 4. b

Tekmovanje za Cankarjevo priznanje

Tekmovalke in tekmovalce obveščamo, da bo tekmovanje za Cankarjevo priznanje potekalo 11. 12. 2018 ob 13.30 v predavalnici 103.