Pohorski šmorn

Objavljeno 17.01.2018 ob 13:00 v naslednjih kategorijah: Prva stran, Kuharstvo

21. 12. 2017 je v Zrečah potekalo tekmovanje v peki "pohorskega šmorna" oz. praženca. Tekmovalo je 6 ekip, od tega sta bili dve iz Srednje šole za gostinstvo in turizem Celje. nad njihovim delom je bdela mentorica Nataša Kamerički.

V prvi ekipi so tekmovali Tina Kuk, Nina Režabek in Aljaž Padežnik. Pripravljali so šmorn z dodanimi prepraženimi lešniki in vanilijevo kremo.

V drugi ekipi so tekmovali Katja Resnik, Nina Vahter in Lovro Vetrih. Pripravljali pa so šmorn s cimetom in ingverjem.

Ekipi sta dosegli odlično 2. in 3. mesto.

Lovro vetrih, 4. a

Tekmovanje za Cankarjevo priznanje

Tekmovalke in tekmovalce obveščamo, da bo tekmovanje za Cankarjevo priznanje potekalo 11. 12. 2018 ob 13.30 v predavalnici 103.

Zadnje objave na spletni strani