Urejanje okolice

Objavljeno 18.11.2016 ob 11:34 v naslednjih kategorijah: Dijaški dom

Dijaški in študentski dom Celje obdaja velika zelenica na kateri se bohotijo mogočne lipe, ob cesti pa je lep gabrov drevored. Ponosni smo na našo zeleno okolico.

Oktobra in novembra letos smo obnovili drevored ob dovozu z Malgajeve ulice, spomladi pa načrtujemo novo zasaditev grmičevja in ureditev zeliščnega vrta.

Kot vsako jesen smo izvedli tudi čistilno akcijo.

Čistilna akcija - grabljenje listja

V četrtek, 17. 11. 2016, je bil organiziran dan za urejanje okolice dijaškega doma - grabljenje listja. V akciji je sodelovalo 13 dijakov iz vseh 4 vzgojnih skupin  in 3 vzgojiteljice. Odpadno listje smo naložili v plastične vreče in jih pripravili za odvoz na deponijo SIMBIA. Ker je okolica zasajena z velikimi drevesi je bilo listja ogromno in bo potrebna še ena delovna akcija. Če bo vreme ugodno bomo čiščenje okolice dokončali v naslednjem tednu.

Mojca Atelšek, B1

Državno prvenstvo v odbojki

20. 12. 2016 se je v Mariboru odvijalo četrtfinale državnega prvenstva v odbojki za dijake. Dijaki naše šole so prvo tekmo izgubili proti favorizirani ekipi Gimnazije 2 Maribor in nato z lepo igro premagali Gimnazijo Ptuj. Žal se v nadaljevanje uvrsti samo prvouvrščena ekipa, tako da letošnje uspešno leto zaključujemo v četrtfinalu državnega ...