Ekskurzija v Ljubljano

Objavljeno 10.10.2016 ob 16:36 v naslednjih kategorijah: Obvestila, Prva stran, Dogodki

V sredo, 19. 10. 2016, bomo z dijaki 1. a, 1. b  in 1. c odšli na strokovno ekskurzijo v Ljubljano. Obiskali bomo Mestni muzej Ljubljana, v manjših skupinah odkrivali mestno središče in se podali na odkrivanje antične Emone.

Oblecite in obujte se vremenu in aktivnosti primerno. S seboj prinesite pisala. Večji del obiska bomo hodili po Ljubljani. S seboj vzemite nekaj rezervnih oblačil, za hojo primerno obutev in dežnik, če bi nam morda vreme ne bilo naklonjeno. Po Ljubljani se bomo sprehodili tudi v primeru dežja.

 

Stroške za ekskurzijo boste poravnali s položnico.

Dijaki, ki v šoli prejemate malico, jo lahko dobite tudi ta dan. Če malice ta dan ne želite, jo morate sami odjaviti. Vsi, ki boste malico naročili, jo lahko prevzamete od 6.30 dalje v jedilnici šole.

Verjamem, da je opozorilo na primerno vedenje odveč in bomo ekskurzijo preživeli v sproščenem in veselem vzdušju. Vsakršno prinašanje, posredovanje ali uživanje alkohola in opojnih substanc je seveda prepovedano.

Ekskurzija bo ob vsakem vremenu. Predvidevam, da se bomo v Celje vrnili do 16.00.

Odhod avtobusov bo s parkirišča pri Fakulteti za logistiko ob 7.15.

 

 

Organizator ekskurzije:

Vid Burnik, prof.

Državno prvenstvo v odbojki

20. 12. 2016 se je v Mariboru odvijalo četrtfinale državnega prvenstva v odbojki za dijake. Dijaki naše šole so prvo tekmo izgubili proti favorizirani ekipi Gimnazije 2 Maribor in nato z lepo igro premagali Gimnazijo Ptuj. Žal se v nadaljevanje uvrsti samo prvouvrščena ekipa, tako da letošnje uspešno leto zaključujemo v četrtfinalu državnega ...