Strokovno srečanje vzgojiteljev dijaških domov Slovenije

Objavljeno 29.06.2016 ob 09:37 v naslednjih kategorijah: Dijaški dom, Dogodki

27. in 28. junija 2016 je v Celju potekalo 46. Strokovno srečanje vzgojiteljev dijaških domov Slovenije. Srečanje je organiziralo Društvo vzgojiteljev dijaških domov Slovenije (DVDDS) v sodelovanju z dijaškimi domovi celjske regije.

Prvi dan srečanja je bila v prostorih Srednje šole za gostinstvo in turizem izvedena letna skupščina DVDDS, sledilo je strokovno izobraževanje, ki ga je izvedel g. Jani Prgić. Popoldan so dijaki SŠGT Celje udeležence vodili po Celju in Celjskem gradu, nato smo jih sprejeli v Dijaškem in študentskem domu Celje in jim pokazali dom ter pripravili pogostitev.

Drugi dan srečanja je bil namenjen druženju na strokovni ekskurziji v Savinjsko dolino. V Radmirju smo si ogledali Zakladnice mašnih plaščev, na Ljubnem pa obiskali Flosarsko hišo.

Veseli nas, da je letošnje srečanje potekalo v Celju in da smo kot soorganizatorji pripomogli k uspešni izvedbi ter udeležencem predstavili Celje, šolo in dom.

Državno prvenstvo v odbojki

20. 12. 2016 se je v Mariboru odvijalo četrtfinale državnega prvenstva v odbojki za dijake. Dijaki naše šole so prvo tekmo izgubili proti favorizirani ekipi Gimnazije 2 Maribor in nato z lepo igro premagali Gimnazijo Ptuj. Žal se v nadaljevanje uvrsti samo prvouvrščena ekipa, tako da letošnje uspešno leto zaključujemo v četrtfinalu državnega ...

Zadnje objave na spletni strani