Zaključna prireditev

Objavljeno 16.05.2016 ob 14:43 v naslednjih kategorijah: Dijaški dom

V sredo, 11. 5. 2016, je v Dijaškem in študentskem domu Celje potekala zaključna prireditev na kateri smo se poslovili od dijakov, ki letos zapuščajo dijaški dom.

Prireditev je povezovala Lucija Kos. V kulturnem programu so pod mentorstvom vzgojiteljice Amalije Stopinšek sodelovali Nace Pogačar, Neža Verbovšek, Stojan Kuhar, Eva Unetič, Anemari Furar, Lea Frank in Vid Luka Narea.

Maja Pustovrh se je v imenu dijakov in zaposlenih poslovila od zaključnih letnikov, Janja Šuštaršič pa je kot dijakinja zaključnega letnika delila misli in občutke ob odhodu iz doma. David Novak in Gregor Ajdišek sta poskrbela za ozvočenje, tako da je prireditev tudi po tehnični plati potekala brezhibno.

Vodja Dijaškega in študentskega doma gospod Aleš Brod je najzaslužnejšim dijakom podelil pohvale, priznanja in nagrade. Klavdija Gabršek se je gospodu Alešu zahvalila v imenu dijakov, ki odhajajo. Sledila je slavnostna večerja, kjer smo dijaki in zaposleni v prijetnem vzdušju preživeli preostanek večera.

Anemari Furar, dijakinja DŠD

Državno prvenstvo v odbojki

20. 12. 2016 se je v Mariboru odvijalo četrtfinale državnega prvenstva v odbojki za dijake. Dijaki naše šole so prvo tekmo izgubili proti favorizirani ekipi Gimnazije 2 Maribor in nato z lepo igro premagali Gimnazijo Ptuj. Žal se v nadaljevanje uvrsti samo prvouvrščena ekipa, tako da letošnje uspešno leto zaključujemo v četrtfinalu državnega ...