Domijada 2016

Objavljeno 26.04.2016 ob 11:22 v naslednjih kategorijah: Dijaški dom

Na Rogli se je minuli teden zaključila 54. Domijada, srečanje in državno tekmovanje dijaških domov Slovenije.

Naše dijakinje Eva, Lea, Nina, Barbara in Anamari so reševale čast dijakov celjske regije. Na kulturno umetniškem področju so svojo nalogo odlično opravile.

Na športnem področju to leto žal nismo imeli predstavnikov, vendar smo trdno prepričani, da bomo imeli na naslednji Domijadi ekipe tudi na tem področju.

Dva dneva, ki smo jih preživeli v prijetnem vzdušju, sta v nas pustila občutke zadovoljstva in nam naložila neobvezno breme, za naslednje še uspešnejše sodelovanje.

Zahvaljujemo se vsem, ki so nam omogočili, da smo obudili spomine, podoživeli minula leta in navezali nova prijateljstva ter znanstva.

Imamo smele načrte za širitev in krepitev na vseh področjih delovanja, zlasti na športnem, kjer čutimo praznino in pomanjkanje naših ekip na tovrstnih srečanjih.

Vodja ekipe:

Savo Grahovac

Državno prvenstvo v odbojki

20. 12. 2016 se je v Mariboru odvijalo četrtfinale državnega prvenstva v odbojki za dijake. Dijaki naše šole so prvo tekmo izgubili proti favorizirani ekipi Gimnazije 2 Maribor in nato z lepo igro premagali Gimnazijo Ptuj. Žal se v nadaljevanje uvrsti samo prvouvrščena ekipa, tako da letošnje uspešno leto zaključujemo v četrtfinalu državnega ...

Zadnje objave na spletni strani