Regionalni natečaj Evropa v šoli

Objavljeno 24.03.2016 ob 09:31 v naslednjih kategorijah: Dijaški dom, Dogodki

V letošnjem šolskem  letu  so dijakinje in dijaki Dijaškega in študentskega doma Celje  ponovno  uspešno sodelovali z likovnimi, literarnimi in fotografskimi prispevki na razpisanem natečaju "Evropa v šoli". V šolskem letu 2015/16 je nacionalni odbor, ki deluje pri ZPM Slovenije razpisal natečaj z naslovom "Sodelujem, svet oblikujem" in je tako vsebino natečaja povezal s sprejetimi cilji trajnostnega razvoja.

Na regionalnem delu tekmovanja so bili uvrščeni na državno tekmovanje prispevki, ki so jih pripravili Vid Velunšek, Anemari Furar, Manja Mrdavšič, Lea frank, Nina Kozole in Katalina Simonič ter Lucija Kos.

Vsem  sodelujočim avtorjem iskreno čestitamo in seveda držimo pesti za  dobro uvrstitev tudi  v tekmovalnem delu natečaja na državni ravni.

Zapisala:

Nataša Kajba Gorjup

Državno prvenstvo v odbojki

20. 12. 2016 se je v Mariboru odvijalo četrtfinale državnega prvenstva v odbojki za dijake. Dijaki naše šole so prvo tekmo izgubili proti favorizirani ekipi Gimnazije 2 Maribor in nato z lepo igro premagali Gimnazijo Ptuj. Žal se v nadaljevanje uvrsti samo prvouvrščena ekipa, tako da letošnje uspešno leto zaključujemo v četrtfinalu državnega ...