Domovini v pozdrav

Objavljeno 23.03.2016 ob 10:51 v naslednjih kategorijah: Dogodki, Prva stran

V soboto, 12. 3. 2016, smo se dijaki glasbeno-instrumentalne skupine SŠGT Celje pod vodstvom gospe Ingrid Slapnik odpravili na kulturno prireditev Domovini v pozdrav v Boštanju, kjer smo nastopali kot gostje. Sprejeli so nas zelo toplo, odstopili so nam sobo v gasilskem domu, gospod ravnatelj pa je poskrbel tudi za to, da smo se lahko pred nastopom malo okrepčali. Na prireditvi so sodelovale tudi različne glasbene skupine, na koncu pa smo vsi skupaj pod vodstvom dirigenta odpeli Slovenija od kod lepote tvoje. Po končani prireditvi je za hrano in pijačo poskrbel aktiv kmečkih žena. Zabava, ki je za tem sledila, je trajala še pozno v noč.

Zahvaljujemo se gospe Ingrid Slapnik, gospe Nataši Kamerički in gospodu Iztoku Leskovarju, da so nam ta nastop omogočili in da smo naš mozaik popestrili še z enim lepim dogodkom.

Vabimo vas k ogledu fotografij s prireditve.

Matic Britovšek in Luka Gošek, 3.b

Državno prvenstvo v odbojki

20. 12. 2016 se je v Mariboru odvijalo četrtfinale državnega prvenstva v odbojki za dijake. Dijaki naše šole so prvo tekmo izgubili proti favorizirani ekipi Gimnazije 2 Maribor in nato z lepo igro premagali Gimnazijo Ptuj. Žal se v nadaljevanje uvrsti samo prvouvrščena ekipa, tako da letošnje uspešno leto zaključujemo v četrtfinalu državnega ...