Športni dan Pohorje

Objavljeno 21.09.2011 ob 22:32 v naslednjih kategorijah: Športna vzgoja, Novice šole

V sredo, 21. 9. 2011, nas je pot zanesla na Pohorje. Pod vzpenjačo nas je pozdravilo jutranje sonce. Skupini za Spustpaintball in spust z monster rollerjem sta napolnili prve kabine. Pohodniki so odrinili peš. Kmalu po prihodu na poligon so že padle prve žrtve obarvanih kroglic.

Medtem ko so nekatere nežnejše duše vzdihovale zaradi bolečih strelov, se je druga skupina z monster rollerji neustrašno podala na spust v dolino. Ob vznožju so preostali dijaki četrtih letnikov svoje spretnosti preizkusili v xxl nogometu, nekateri pa so si privoščili adrenalinski spust na PohorJET-u.

Ob nogometu, odbojki, skakanju na trampolinih in vožnji s sedežnico je hitro napočil čas za odhod. Fotografije govorijo svojo zgodbo. Oglejte si jih v galeriji – morda se na kateri celo skriva škrat Bolfenk.

Pripravil: Vid Burnik, prof.

Vpis v 1. letnik

 

Vsem kandidatom, ki bodo na našo šolo sprejeti po 2. krogu, sporočamo, da bo vpis na naši šoli v torek, 14. 7. med 9. in 12. uro.

V kolikor se ga v tem času ne morete udeležiti, lahko pridete v sredo, 15. 7. med 9. in 11. uro ali me pokličete na 03-42-55-484 v svetovalno službo SŠGT Celje.

mag. Vida Lončarič, prof.