GTZ 2010

Objavljeno 14.10.2010 ob 14:26 v naslednjih kategorijah: Kuharstvo, Strežba, Turizem, Dogodki, Novice šole

57. Gostinsko turistični zbor Slovenije

Kranjska Gora, 12. - 14.10.2010

Dijaki Srednje šole za gostinstvo in turizem Celje so tudi v letošnjem letu pokazali paleto svojih znanj in spretnosti na 57. gostinsko turističnem zboru (GTZ), ki se je odvijal v Kranjski Gori. Sodelovali smo pri tekmovanju iz strežbe, kuharstva in turizma.

Pri tekmovanju iz strežbe – priprava jedi pred gosti, so naši dijaki, Adrijana Pintar, Kristjan Klančnik in Luka Gmajner pod mentorstvom Judite Križnik, med vsemi sodelujočimi šolami dosegli največje število točk in osvojili prvo mesto ter zlato medaljo.

Pri tekmovanju iz kuharstva so sodelovali Robert Petrič, Štefan Podbregar in Tomaž Privošnik pod mentorstvom Boštjana Bezgovška. Tudi ti dijaki so dosegli zavidanja vredno tretje mesto med vsemi sodelujočimi šolami in srebrno medaljo v tekmovanju Magic box.

Izkazala se je tudi ekipa dijakov v tekmovanju iz turizma, Nina Guček, Urška Udovič in Žiga Veršec pod mentorstvom Suzane Klavs, ki so prejeli priznanje za sodelovanje na tekmovanju.

Vsem dijakom in njihovim mentorjem ob doseženih rezultatih iskreno čestitamo.

Vabimo vas, da si ogledate fotografije v galeriji.

 

 

Ravnatelj:

Iztok Leskovar, prof.

Vpis v 1. letnik

 

Vsem kandidatom, ki bodo na našo šolo sprejeti po 2. krogu, sporočamo, da bo vpis na naši šoli v torek, 14. 7. med 9. in 12. uro.

V kolikor se ga v tem času ne morete udeležiti, lahko pridete v sredo, 15. 7. med 9. in 11. uro ali me pokličete na 03-42-55-484 v svetovalno službo SŠGT Celje.

mag. Vida Lončarič, prof.