Ekskurzija Praga-Dunaj

Objavljeno 01.06.2010 ob 10:29 v naslednjih kategorijah: Turizem, Novice šole

Spoznajmo in doživimo Prago & Dunaj je bil naslov projektnega učnega dela 2.  a, b egd, c in č razreda, gastronomsko - turistični tehnik. Dijaki so v sklopu projektnega dela obiskali Prago in Dunaj, kako so se imeli in kaj vse so doživeli nam največ pove film in fotografije, ki so nastali kot izdelek dveh projektnih timov. Ostali timi so obravnavali menjalne tečaje, reke Vltavo in Donavo, pripravili potopis, naredili primerjavo BDP treh držav, opravili anketo in jo grafično prikazali, predstavili recepcijo Top hotela Praha v katerem smo bivali, ples,primerjali TIC Praga in Celje, turistične spominke, Avstrijo kot alpsko deželo ... Piko na i predstavitvi projekta sta dala tima iz 2. a razreda, ki sta prikazala Dunajsko kavarno in tradicionalno avstrijsko sladico, s katero smo se za konec posladkali.

Lidija Kokol, prof.

Vpis v 1. letnik

 

Vsem kandidatom, ki bodo na našo šolo sprejeti po 2. krogu, sporočamo, da bo vpis na naši šoli v torek, 14. 7. med 9. in 12. uro.

V kolikor se ga v tem času ne morete udeležiti, lahko pridete v sredo, 15. 7. med 9. in 11. uro ali me pokličete na 03-42-55-484 v svetovalno službo SŠGT Celje.

mag. Vida Lončarič, prof.