Hotel Plesnik na obisku

Objavljeno 22.10.2019 ob 17:31 v naslednjih kategorijah: Prva stran, Turizem

17. 10. 2019 sta Maja Zamernik in Lara Dogaris, receptorki iz hotela Plesnik, predstavili dijakom 1. f in 2. f potek dela na recepciji. Izvedeli smo, da imajo v hotelu Plesnik 80 % tujih gostov ter da organizirajo poroke, poslovna srečanja oz. team buildinge. Izvedeli smo tudi, kateri gosti spadajo v skupino težavnih gostov. Najbolj zanimive so bile zgodbice o pritožbah. Dijaki so izvedeli, da se pri njih gost lahko pritoži direktno na recepciji oz. se pritožba lahko vpiše v knjigo pritožb ali se odda preko spletne strani. Gospodična Maja Zamernik je povedala, da največ rezervacij opravijo gosti preko spletnega portala booking.com. Zanimivo je bilo slišati, koliko pogojev bo hotel moral izpolniti za pridobitev ameriškega eko certifikata. Gospodična Maja Zamernik je sodelovala pri preoblikovanju spletne strani hotela Plesnik in uporabila znanje digitalnega marketinga s seminarja na Tenerifu, ki se ga je udeležila v okviru mobilnosti osebja Erasmus+, ki ga je organizirala naša mednarodna pisarna.

Oglejte si tudi galerijo fotografij na šolskem FB.

Zapisala: Katarina Maček Tončić

Področno prvenstvo v odbojki za ...

5. 11. in 13. 11. 2019 je v Celju potekalo področno prvenstvo v odbojki za dijake.

V predtekmovanju so dijaki naše šole premagali EŠ Celje in 1. Gimnazijo Celje ter se z zmagama uvrstili v finalno tekmovanje.

V finalu smo spremljali zanimive tekme, kjer je SŠGT Celje po podaljšani igri v odločilnem setu izgubila s ŠC Celje  SŠSMM in nato ...