Z JEZERŠKI V SLOVENSKO HIŠO 2020 V TOKIO

Objavljeno 17.06.2019 ob 13:59 v naslednjih kategorijah: Prva stran

Si vedno želel na največji športni dogodek, pa nikoli nisi imel te priložnosti?

Čeprav si vse dni v tednu več let trdo garal na treningih svojega najbolj priljubljenega športa, pa s tem ne mislimo ročnega nogometa, in zato zamudil vse najboljše žure? Ali pa recimo kot športni navdušenec, ki bi ponosno nosil slovensko zastavo in hrepenel po pozornosti slovenskih šampionov za en sam selfi?

 

No, kakorkoli. Sporočamo ti, da za obisk olimpijskih iger ni potrebno biti vrhunski športnik ali športni fanatik.

Dovolj je, če si »samo« dijak ali študent gostinske ali turistične smeri oz. druge smeri in imaš ambicije za delo na tem področju.

 

To je tvoja edinstvena priložnost za vstop v srce športa!

To je tvoja edinstvena priložnost, da postaneš del poletnih olimpijskih iger!

 

Te zanima, kako? Beri naprej.

 

Podjetje Jezeršek gostinstvo bo kot partner Slovenske hiše 2020 pod mednarodno blagovno znamko SORA Catering na poletnih olimpijskih igrah v Tokiu skrbelo za vrhunsko slovensko kulinariko na raznovrstnih dogodkih in ob sprejemih slovenskih dobitnikov medalj.

 

Ob tej priložnosti ti želimo omogočiti nepozabno življenjsko izkušnjo in s tem pokazati, da je tudi delo v gostinstvu in turizmu lahko kul.

 

Zato bomo s seboj v Tokio vzeli več srečnežev, ki bodo dobili vstopnico do Slovenske hiše in elitnega športnega dogodka.

 

Si že predstavljaš, kako stojiš na zmagovalnih stopničkah?

 

Prijavi se ZDAJ!

 

Prijave na razpis so možne do vključno 20. avgusta 2019.

 

Pred tem pa si preberi še razpisne pogoje.

 

Akcija!

Vpis v 1. letnik

 

Vsem kandidatom, ki bodo na našo šolo sprejeti po 2. krogu, sporočamo, da bo vpis na naši šoli v torek, 14. 7. med 9. in 12. uro.

V kolikor se ga v tem času ne morete udeležiti, lahko pridete v sredo, 15. 7. med 9. in 11. uro ali me pokličete na 03-42-55-484 v svetovalno službo SŠGT Celje.

mag. Vida Lončarič, prof.