Eko kviz

Objavljeno 12.03.2015 ob 13:38 v naslednjih kategorijah: Dogodki, Eko šola

V torek, 10. 3. 2015, je na naši šoli potekalo državno tekmovanje v Eko kvizu. 223 dijakov iz približno štiridesetih šol je prišlo v Celje, na Srednjo šolo za gostinstvo in turizem, dokazat svoje znanje na temo »Energija na zalogo«. Po uvodnem delu je sledilo tekmovanje, temu pa slavnostno sajenje lipe na šolskem dvorišču, ki jo je naša šola dobila od predsednika države.

Kosilo za tekmovalce in njihove mentorje ter vodnike smo pripravili v dijaškem domu. Vodnice in vodniki pod mentorstvom prof. Vide Lončarič pa so tekmovalce in njihove mentorje odpeljali na kratek ogled starega mestnega jedra. Pred razglasitvijo je bil še čas za predavanje gospe Andreje Kandolf iz Čebelarske zveze Slovenije.
Ob 14.30 uri pa je bila v Mestnem kinu Metropol  razglasitev rezultatov tekmovanja in kulturni program pod vodstvom prof. Ingrid Slapnik.

Vabimo vas k ogledu galerije fotografij.

 

Klavdija Žvegler, 4. b

Vpis v 1. letnik

 

Vsem kandidatom, ki bodo na našo šolo sprejeti po 2. krogu, sporočamo, da bo vpis na naši šoli v torek, 14. 7. med 9. in 12. uro.

V kolikor se ga v tem času ne morete udeležiti, lahko pridete v sredo, 15. 7. med 9. in 11. uro ali me pokličete na 03-42-55-484 v svetovalno službo SŠGT Celje.

mag. Vida Lončarič, prof.