Področno tekmovanje v odbojki za dekleta

Objavljeno 26.11.2014 ob 12:22 v naslednjih kategorijah: Športna vzgoja, Dogodki, Novice šole

V petek, 21. 11. 2014, je na naši šoli potekalo področno tekmovanje v odbojki za dekleta. Med sabo so se pomerile ekipe Srednje šole za storitvene dejavnosti in logistiko Celje, Gimnazije  Celje – Center in Srednje šole za gostinstvo in turizem Celje.

Na prvi tekmi so se naše odbojkarice pomerile z odbojkaricami  Gimnazije Celje – Center. Prvi niz so izgubile z 17 : 25, drugega pa z 9 : 25.

Na drugi tekmi so se pomerile dijakinje Srednje šole za storitvene dejavnosti in logistiko in Gimnazije Celje – Center. Gimnazijke so prepričljivo so v obeh nizih zmagale.

Naša dekleta so na zadnji tekmi pokazale, da so odlične odbojkarice. V prvem nizu so premagale ekipo Srednje šole za storitvene dejavnosti in logistiko z rezultatom 25 : 19, v drugem pa 25 : 13. Tako so osvojile drugo mesto. Našo šolo so zastopale Judita Anzelc, Anuša  Radulj, Katja Sorčan, Veronika Lešnik, Maja Beškovnik, Nives Hriberšek in Tea Mlaker.

Našim dekletom lahko iskreno čestitamo za odlično igro, ki so jo prikazale na tekmovanju. Utrinke s tekmovanja si lahko ogledate v galeriji fotografij.

Članica Novinarske ekipe SŠGT Celje

Nika Aubreht, 3. a

Mladinsko raziskovalno delo

Mestna občina Celje je objavila razpis za 42. srečanje mladih raziskovalcev in njihovih mentorjev »Mladi za Celje«. Rok za oddajo prijav je 11. 11. 2019.

Vse dijake, ki želite nadgraditi in dopolniti v šoli pridobljeno znanje, mu dodati praktično vrednost ter se usmeriti v eno od področij znanosti, vabimo, da se vključite v raziskovalno ...

Zadnje objave na spletni strani