Pravno obvestilo

Avtorske pravice

Vsa besedila, slike, grafike, animacije in drugi dokumenti, ki jih vsebujejo spletne strani in podstrani na naslovu www.ssgt.si, so last Srednje šole za gostinstvo in turizem Celje.

Vsebine spletnih strani ni dovoljeno kopirati, razpečavati, spremeniti ali na kakršenkoli drug način reproducirati razen v primeru pisnega soglasja Srednje šole za gostinstvo in turizem Celje, ki aktivno uveljavlja svoje pravice do intelektualne lastnine v največji možni meri, ki jo dovoljuje zakon. Uporabnik lahko uporablja vsebine izključno za svojo osebno, to je nekomercialno rabo.

Varovanje zasebnosti

SŠGT Celje spoštuje zasebnost uporabnikov spletnega mesta in jo bo tudi skrbno varovala v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Podatki o uporabi spletnega mesta se zbirajo avtomatsko in ne omogočajo vpogleda v osebne podatke. Uporabljeni bodo izključno za izboljšanje spletnih strani.

Vse podatke, ki bodo posredovani prek spletnega mesta, bo SŠGT Celje uporabila le za namene, za katere so bili zbrani in jih ne bo posredovala tretjim osebam.

Piškotki

Naše spletne strani in aplikacije uporabljajo piškotke. Piškotki so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Tako vas lahko prepoznamo, ko se vrnete na našo stran. Uporabljamo piškotke, predstavljene v sledeči tabeli.

Stran/aplikacija Ime piškotka Namen Trajanje

www.ssgt.si

 

PHPSESSID

Piškotek omogoča shranjevanje sej med posameznimi zahtevami znotraj sistema za upravljanje z vsebinami.

Seja

www.ssgt.si

fe_typo_user

Piškotek omogoča shranjevanje sej med posameznimi zahtevami znotraj sistema za upravljanje z vsebinami.

Seja

www.ssgt.si

__utma ... __utmd

Piškotke nastavi orodje Google Analytics, omogočajo pa nam, da lahko opazujemo, kako se uporabniki premikajo znotraj naših spletnih strani.

do 2 leti

Zavezujemo se, da lastnih piškotkov ne bomo posredovali tretjim osebam. Piškotke lahko izbrišete ali onemogočite z nastavitvami v vašem brskalniku. Navodila se nahajajo v sekciji »pomoč« (»help«) vašega spletnega brskalnika. V primeru, da boste onemogočili piškotke, vam nekatere spletne strani morda ne bodo delovale pravilno.

Izključitev odgovornosti

Spletne strani so postavljene in vzdrževane z največjo možno mero skrbnosti. Kljub temu Srednja šola za gostinstvo in turizem Celje ne more jamčiti za ažurnost, točnost ali pravilnost vseh informacij na straneh. Vse informacije na spletnih straneh se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.

SŠGT Celje ne sprejema odgovornosti za kakršno koli škodo, ki bi neposredno ali posredno nastala zaradi uporabe, nepravilnega delovanja in/ali nedostopnosti teh spletnih strani. Uporabniki vse strani uporabljajo na lastno odgovornost.