Nov uspeh nogometašev

Objavljeno 05.03.2013 ob 11:38 v naslednjih kategorijah: Športna vzgoja, ŠKL nogomet, Novinarski krožek

Naši nogometaši nas vedno znova presenečajo. Že drugo leto zapored so osvojili prvo mesto na področnem prvenstvu, katerega so se udeležile: Srednja šola za gostinstvo in turizem Celje, Srednja ekonomska šola Celje, Gimnazija Lava in Gimnazija Celje ― Center.

V prvi tekmi so se naši nogometaši pomerili ekipo z Gimnazije Lava in zmagali z golom Luke Glinška. V drugi tekmi so bili njihov nasprotniki nogometaši z Gimnazije Celje ― Center.  Tudi v tem obračunu so zmagali naši dijaki z rezultatom 2 : 1. Strelca naše ekipe sta bila tokrat Alen Drapić in Jan Kramer.

V četrtfinale sta se tako uvrstili ekipa naše šole in dijaki Srednje ekonomske šole Celje.

Trener Domen Kurent po odličnem rezultatu ni skrival navdušenja: „ Za tako malo šolo je to odličen rezultat. To absolutno ni več naključje, da smo se v četrtfinale uvrstili že drugo leto zapored. Naša šola ima že tradicijo nogometa in verjamem, da nas bodo naši nogometaši razveseljevali še naprej, ob enem pa se igralcem zahvaljujem za izjemno borbeno in kolektivno tekmo.”

Za naše dijake pa po uspešnem derbiju ne bo veliko počitka, saj bo nadaljevanje tekmovanja potekalo že marca, kjer se bodo naši fantje pomerili s Srednjo ekonomsko šolo Celje, zmagovalcem koroškega in ljubljanskega področja.

 

Rok Korbar, 1. a

član novinarske ekipe SŠGT Celje

Z Božičkom na ekskurzijo

Kaj je lahko bolj sladkega za dijake kot leto zaključiti namesto s poukom v šolskih klopeh kar z učenjem vodenja na poti v tovarno čokolade in pod božično drevo v Gradcu? Nič! Takšen je enoten zaključek vseh članov popotniškega in vodniškega krožka, ki smo letos zamenjali vsakoletno Miklavževo ekskurzijo za božično. Tudi vreme je bilo na naši ...