Kateri od njih želiš postati ti?

Ne spreglejte naših aktualnih programov. Izberite
program s klikom na spodnje povezave.

Gastronomske in hotelske storitve Gastronomija in turizem Gastronomija
Rez vinske trte

Svečana rez vinske trte je pri nas poseben dogodek. 2. f je kot zaključno delo poskrbel za pogostitev, vokalno inštrumentalna skupina pod vodstvom mag. Ingrid Slapnik za kulturni program, rez pa je opravil gospod Janez Žagar. Letošnja rez je bila še posebej zanimiva, saj nas je obiskal gospod Johann Schlag, svetovni prvak v odpiranju ostrig. Svoje izjemno znanje in spretnost je delil z dijaki in obiskovalci.

Naši odbojkarji v finalu DP

Ekipa naše šole v sestavi Damjan Randl (cap.), Jernej Štojs, Jaka Udrih, Vladimir Tcaciuc Tarcu, Žan Skočaj, Nik Matko, Ian Vid Cvenk ter trener Bojan Ovca, prof., nadaljujejo z uspešno igro na državnem prvenstvu v odbojki.  V četrtek, 14. 3. 2019, so v Mariboru v polfinalu DP premagali III. gimnazijo Maribor z 2:1 ter II. gimnazijo Maribor z 2:0

S prikazano in požrtvovalno igro so se uvrstili v finale državnega tekmovanja oz. med štiri najboljše srednje šole v Sloveniji.

Čestitamo

Prvo mesto na predtekmovanju Tuševa kuharska zvezdica

Naši tekmovalci so na tretjem predtekmovanju Tuševe kuharske zvedice v Ljubljani dosegli prvo mesto. David Volavšek, Žiga Rakun, Nejc Sovič in Marko Stoklas so se pripravljali pri mentorjih Nataši Kamerički, Kristjanu Klančniku in Janezu Turnšku. Svoje delo so izvrstno opravili in se z zmago na predtekmovanju uvrstili v finale. S ponosom čestitamo tekmovalcem in mentorjem.

5. 3. 2019, so maske zaželene, vendar mora obraz ostati prepoznaven.

28.02.2019

Razglasitev rezultatov poklicne mature bo v ponedeljek, 4. 3. 2019.

27.02.2019
Informativni