Srednja šola za gostinstvo in turizem Celje: SŠGT

Kateri od njih želiš postati ti?

Ne spreglejte naših aktualnih programov. Izberite
program s klikom na spodnje povezave.

Gastronomske in hotelske storitve Gastronomija in turizem Gastronomija
S prvimi letniki v Ljubljani

V četrtek, 24. 10. 2014, smo s 114 dijaki prvih letnikov štiriletnega programa odrinili na strokovno ekskurzijo v Ljubljano. Kljub dežju smo si ogledali ostanke antične Emone in se sprehodili po razstavi Mestnega muzeja Ljubljana Emona: mesto v imperiju. Da smo vztrajali kljub dežju, zgovorno pričajo fotografije.

Glasujmo za dijake GCC

Dijaki Gimnazije Celje – Center so se 24. 10. 2014 v oddaji Gymnasium pomerili z dijaki Gimnazije Bežigrad v poznavanju in stališčih do šolskih sistemov v EU, študija v tujini in predvsem mednarodni maturi. Z glasovi jim lahko pomagamo, da se uvrstijo v naslednji krog tekmovanja in se tako potegujejo za glavno nagrado, ki je sodelovanje na Evrošoli v Strasbourgu. Svoj glas lahko oddate na tej povezavi.

Dan odprtih vrat 2014

Sonce še vedno toplo greje naša lica. Tradicionalna dneva odprtih vrat. Zadnji torek in četrtek pred jesenskimi počitnicami. Tudi to jesen smo organizirali Dan odprtih vrat, ki je potekal dva dni, in sicer 21. in 23. oktobra 2014. Osnovnošolci so radovedno vstopali v naše prostore, se seznanjali s poklici, za katere bi se lahko v prijetnem okolju v prihodnje izobraževali. Videti je bilo, da so kar žareli od navdušenja.

Naša šola je za osnovnošolce vse bolj atraktivna, ker daje znanja in veščine za celo življenje. Dijaki se lahko zaposlujejo v Sloveniji in zunaj naših meja. Pri nas pridobijo znanja, ki jih nikoli več ne bodo pozabili. Učitelji pouk izvajajo ...

V času jesenskih počitnic od 27. do 30.10.2014 ni uradnih ur.

24.10.2014

Odhod avtobusov v Ljubljano bo ob 7.30 (1. a in č) ter ob 7.45 (1. b ...

21.10.2014
Informativni