Kateri od njih želiš postati ti?

Ne spreglejte naših aktualnih programov. Izberite
program s klikom na spodnje povezave.

Gastronomske in hotelske storitve Gastronomija in turizem Gastronomija
Predstavitev v OŠ Štore

V četrtek 26. 3. 2015, smo z dijaki naše šole: Lauro Lupše, Sarah Klavški, Matevžem Vršnikom, Urbanom Logarjem in Tilnom Dimcem gostovali na dveh delavnicah v OŠ Štore v sklopu projekta »Evropska vas«. Laura in Sarah sta sodelovali pri predstavitvi naše šole in predstavitvi Hrvaške kot turistične destinacije. Laura je zopet pokazala svoje animacijske sposobnosti in jim predstavila Terme Tuhelj, kjer je tudi delala kot turistična animatorka. Sarah jim je predstavila Hrvaško Zagorje. Učenci so sodelovali tudi pri nagradnem kvizu,  ki sta ga vodila Laura in Sarah in si pridobili nagrade.  Dijaki 4. A so pokazali svoje odlično znanja s področja kulinarike ter učence ...

Zlate potice v Preboldu

V petek, 27. 3.,  je v Preboldu potekal dvanajsti festival potic. Nanj smo odnesli sedem potic in se odlično odrezali. V kategoriji orehova potica je Patricija Jelenko iz 2.d osvojila srebrno, v kategoriji kokosov kolač pa bronasto priznanje. Jan Krivec in Denis Kolar, oba iz 2.d, sta v kategoriji orehov kolač prejela  zlato priznanje. Nika Aubreht iz 3.a je za svoj orehov kolač kolač zlato priznanje, Jurij Jurjevec pa bronasto. Iskrene čestitke.

Mentor: Boštjan  Bezgovšek

Uspeh dijakinj in dijakov na natečaju »Evropa v šoli 2015«

Dijakinje in dijaki Dijaškega in študentskega doma Celje  so zelo uspešno sodelovali na literarnem likovnem, foto in video natečaju na regijskem nivoju tekmovanja, ki poteka v okviru natečaja "Evropa v šoli". Nagrajenci regijskega tekmovanja iz srednjih šol, ki so se tako uvrstili na tekmovanje na državnem nivoju so Eva Unetič in Bojana Žičkar, ki  sta sodelovali  v  literarnem  natečaju, Vid  Velunšek in Katarina Pušnik, ki sta  sodelovala v fotografskem natečaju, Pija Krže, Anamari Furar, Lea Frank in Marina Gabor, ki so sodelovale  v likovnem natečaju in Katalina Simonič, ki je  sodelovala v video natečaju.

Iskrene čestitke nagrajenim dijakinjam ...

Športni dan bo na stadionu Kladivar, v sredo, 1. 4. in četrtek, 2. 4. ...

25.03.2015

Odhod avtobusa v Radovljico bo 26. 3. 2015 ob 7.15 s parkirišča za ...

25.03.2015
Informativni