Srednja šola za gostinstvo in turizem Celje: SŠGT

Kateri od njih želiš postati ti?

Ne spreglejte naših aktualnih programov. Izberite
program s klikom na spodnje povezave.

Gastronomske in hotelske storitve Gastronomija in turizem Gastronomija
Prvi šolski dan

Drage dijakinje in dijaki, obveščamo vas, da se bo pouk začel 1. septembra 2014.

Dijakinje in dijaki tretjih in četrtih letnikov programov SSI in SPI in drugega letnika PTI začnete s poukom ob 7. 00 uri.

Dijakinje in dijaki drugih letnikov programov SSI in SPI začnete s poukom ob 9. 00 uri.

Dijakinje in dijaki prvih letnikov programov SSI, SPI in PTI  začnete s poukom ob 10. 00 uri.

Razpored dijakov po oddelkih in razpored oddelkov po učilnicah bo objavljen in viden pri glavnem vhodu šole, v petek 29. 8. 2014.

 

Vodstvo šole

Ob koncu pouka

Drage dijakinje in dijaki, cenjeni starši in zaposleni!

Načrtom navkljub nam vsako šolsko leto vedno znova postreže z novostmi in presenečenji. Ko že meniš, da preprosto ni več prostora za dodatne obremenitve, si ob minulem letu vedno znova presenečen ob pogledu na opravljeno delo. In prav je tako.

V trenutku, ko se ozreš v preteklo šolsko leto in ob tem brskaš po množici dogodkov, v katerih so bili udeleženi dijaki in profesorji, je preprosto nemogoče izpostaviti le nekatere. A je ob podrobnem pogledu le teh le potrebno poudariti rdečo nit, ki se plete skozi vse omenjene prireditve in projekte. Ogromno dela in energije je bilo v preteklosti vloženega v medpredmetno ...

Festival Rokoart

Naša šola je v maju sodelovala tudi pri projektu »Sanje Barbare Celjske«, katerega cilj je bil oblikovati svetlobno skulpturo za osvetlitev Savinjskega nabrežja in lapidarija. S tem bi Celje postalo atraktivno in privlačno za turiste in domačine. Obe zanimivo oblikovani skulpturi sta bili zelo pohvaljeni, s čimer smo zopet prispevali k promociji in vsestranskosti naše šole.

 

mentorica: mag. Ingrid Slapnik

Objavljamo uradne ure tajništva šole v mesecu avgustu.

18.08.2014

Obveščamo vas, da se bo pouk začel 1. septembra 2014.

18.08.2014
Informativni