Kateri od njih želiš postati ti?

Ne spreglejte naših aktualnih programov. Izberite
program s klikom na spodnje povezave.

Gastronomske in hotelske storitve Gastronomija in turizem Gastronomija
Vabilo na dobrodelni koncert

Da je v življenju zdravje najpomembnejše, se pogosto zavemo šele, ko ga izgubimo. Še huje je, kadar izguba zdravja prizadene mlade ljudi. Tako je usoda hotela, da je za hudo boleznijo zbolel naš nekdanji dijak Nejc Pušnik.

Ker sam finančnega bremena zdravljenja ne bo zmogel, smo se odločili, da mu priskočimo na pomoč. Profesorji Srednje šole za gostinstvo in turizem Celje, sošolci, prijatelji, sodelavci in znanci že zbiramo sredstva, sedaj pa se s prošnjo za pomoč obračamo še na vas. Da bi Nejc lahko nadaljeval zdravljenje v Italiji, potrebuje več 10.000 €.

Vsak prispevek pomeni korak proti cilju - proti zmagi nad zahrbtno boleznijo. Vabimo vas, da se ...

Praznično Celje

S prižigom luči v mestnem središču so se pričele tradicionalne prireditve v sklopu Prazničnega Celja. Dijaki 4. b sodelujejo z animacijo mimoidočih in s tem tudi predstavljajo našo šolo. Kljub nizkim temparaturam so dobro prestali prvi dan. Na stojnici, ki se nahaja med trgovinama dm in Drogerija TUŠ na Prešernovi ulici jih lahko obiščete še v torek 29. 11. 2016.

Branje odpira vrata

Zato smo  četrtošolci v četrtek, 24. 11. 2016, obiskali 32. Slovenski knjižni sejem. Na 100 razstavnih prostorih nas je čakalo 3000 novih knjig. Med prelistavanjem smo tudi mi postali del 30. 000 glave »množice plemena bralcev«.

Iz sveta knjig smo se odpravili v svet politike. Ogledali smo si slovensko hišo demokracije.

V notranjosti smo občudovali izbor materialov ter usklajenost opreme. Na freski, ki jo je ustvaril Slavko Pengov, smo prepoznavali obraze znanih Slovencev – vpete v zgodovinski tok.

 

V Štihovi dvorani Cankarjevega doma smo si nazadnje napolnili dušo še s soneti velikega renesančnega umetnika. Med predstavo Shakesoneti ...

Vabljeni na koncert za Nejca Pušnika na OŠ Ljubečna, ki bo 8. 12. ...

02.12.2016

Odhod avtobusa na strokovno ekskurzijo v Salzburg in St. Wolfgang je ...

30.11.2016
Informativni