Srednja šola za gostinstvo in turizem Celje: SŠGT

Kateri od njih želiš postati ti?

Ne spreglejte naših aktualnih programov. Izberite
program s klikom na spodnje povezave.

Gastronomske in hotelske storitve Gastronomija in turizem Gastronomija
Ob koncu pouka

Drage dijakinje in dijaki, cenjeni starši in zaposleni!

Načrtom navkljub nam vsako šolsko leto vedno znova postreže z novostmi in presenečenji. Ko že meniš, da preprosto ni več prostora za dodatne obremenitve, si ob minulem letu vedno znova presenečen ob pogledu na opravljeno delo. In prav je tako.

V trenutku, ko se ozreš v preteklo šolsko leto in ob tem brskaš po množici dogodkov, v katerih so bili udeleženi dijaki in profesorji, je preprosto nemogoče izpostaviti le nekatere. A je ob podrobnem pogledu le teh le potrebno poudariti rdečo nit, ki se plete skozi vse omenjene prireditve in projekte. Ogromno dela in energije je bilo v preteklosti vloženega v medpredmetno ...

Festival Rokoart

Naša šola je v maju sodelovala tudi pri projektu »Sanje Barbare Celjske«, katerega cilj je bil oblikovati svetlobno skulpturo za osvetlitev Savinjskega nabrežja in lapidarija. S tem bi Celje postalo atraktivno in privlačno za turiste in domačine. Obe zanimivo oblikovani skulpturi sta bili zelo pohvaljeni, s čimer smo zopet prispevali k promociji in vsestranskosti naše šole.

 

mentorica: mag. Ingrid Slapnik

Koncert ob 5. obletnici vokalno-instrumentalne skupine

V torek, 17. junija 2014, smo na naši šoli počastili bližajoči se dan državnosti z nastopom šolske glasbene skupine, ki letos praznuje peto obletnico delovanja. Glasbeni dogodek je naša glasbena skupina pripravila v sodelovanju s Srednjo šolo za hortikulturo in vizualne umetnost in mentorico mag. Ingrid Slapnik.

Že dopoldne je bilo slišati veliko prelepih melodij različnih glasbenih zvrsti, ki so preplavile šolsko telovadnico. Vsem dijakom in profesorjem so naši pevci zagotovo polepšali dan in jih duhovno nahranili. Najveličastnejši trenutek pa je pomenila predstavitev nove šolske pesmi SŠGT – naša šola si, ki so jo pevci tokrat prvič predstavili javnosti. Pri nastanku pesmi je z ...

Objavljamo razpored jesenskega izpitnega roka dopolnilnih in ...

09.07.2014

Objavljamo uradne ure tajništva šole v času poletnih počitnic.

09.07.2014
Informativni