Kateri od njih želiš postati ti?

Ne spreglejte naših aktualnih programov. Izberite
program s klikom na spodnje povezave.

Gastronomske in hotelske storitve Gastronomija in turizem Gastronomija
Malica

S 1. 3. 2015 pričnemo z novim sistemom plačevanja malice in dodatne ponudbe v šolski jedilnici.

PLAČILO MALIC se izvaja z nalaganjem denarja na MALICOMAT.

Navodila za uporabo

  • Predplačniški sistem – dijaki in zaposleni naložijo denar na malicomatu s svojim el. nosilcem (denar morajo naložiti vsi dijaki razen tistih, ki imajo 100 % subvencijo).
  • Dijaki, ki imajo 100 % subvencionirano malico, naložijo denar na malicomat le v primeru, da želijo kupiti še druge artikle, ki jih ponuja šolska kuhinja (prigrizke, čokolade, pijačo …).
  • Dijake, ki še nimate el. nosilca, prosimo, da ga čim prej kupite (v lab. 110 v času ...
Informativni dan

Informativni dan je potekal v petek, 13. 2. in soboto, 14. 2. 2015. Bodoče dijake in njihove starše smo sprejeli s kratkim kulturnim programom v šolski telovadnici. Dijaki vodniškega krožka smo jih nato popeljali v učilnice, kjer je potekala podrobnejša predstavitev programov, ki jih izobražujemo na naši šoli. Ker je najboljša predstavitev prikaz pouka, smo jim pripravili tudi številne delavnice, ki so požele veliko zanimanja. Navdušili so jih tuji jeziki, ki se jih lahko na naši šoli naučijo. Tako smo jih sprejeli v delavnicah angleškega, nemškega, italijanskega, ruskega in kitajskega jezika. Naši turisti so obiskovalcem pričarali privlačnost popotovanj in pokazali, ...

Šolsko tekmovanje - ekokviz 2015

Na letošnjem šolskem tekmovanju, ki je bilo 4. februarja 2015, je sodelovalo 39 dijakinj in dijakov vseh treh izobraževalnih programov. Test, sestavljen iz 30 vprašanj, so pisali v dveh težavnostnih stopnjah, in sicer SPI ter SSI, PTI.

Najboljši trije z vsakega nivoja bodo 10. marca 2015 sodelovali na državnem tekmovanju, ki bo tokrat na naši šoli. Letošnja tema je »Energija na zalogo«, največ točk pa so usvojili:

  • SPI: Patricija Jelenko, 2. d (23 točk); Janja Suhoveršnik, 1. e (22 točk); Andraž Zupanc, 3. č (21 točk);
  • SSI, PTI: Alen Škotnik, 4. a (23 t); Neža Videnšek, 3. a (21 točk) ter Barbara Rezar, 3. C (20 točk).
  •  ...

S 1. 3. 2015 pričnemo z novim, posodobljenim sistemom za šolsko ...

25.02.2015

Zimske počitnice so med 16. in 20. 2. 2015.

15.02.2015
Informativni